sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kauan sitten ...

RIKI HAUKKU ( Kääpiöpinseri) + Pyry ja Iines kissut

Riki haukku tuli meille puolitoista vuotiaana ja Rikillä oli ollut tosi kurja alku. 
Rikiä oli pidetty sikalassa, missä kuulemma pikkupojat oli sitä kiusannut, ja ilmeisesti myös aikuiset miehet oli tehnyt sille jotain pahaa, koska pikkupoikia inhosi ja miehiä pelkäsi.

Siskoni naapurit olivat ottaneet Rikin heille, mutta jo viikon päästä halusivat päästä siitä eroon, koska Rikistä muka lähti niin paljon hilsettä, että heidän musta nahkasohva oli aivan valkoinen hilseestä. Ja niinpä reppanaa oli pidetty vessassa patterissa kiinni. Onneksi siskoni kysyi minulta että ottaisinko minä Rikin, muuten koira vietäisiin lopetettavaksi.  Ja tarinan kuultuani, olin heti valmis ostamaan sen raukan. 

En silloin vielä edes tiennyt minkä näköinen koira on kääpiöpinseri ja siskoni tuli käymään minun töissä näyttämässä sitä ja siinä se rakkaus sitten syttyi.
Korvat ja tassut olivat paleltuneet ja jouduimme käymään monta kertaa eläinlääkärissä.
Ja jonkin aikaa Riki pelkäsi miestäni tosi paljon, kerrankin nukuin sohvalla kun mieheni  tuli kotiin ja Riki hyppäsi sohvalle pääni viereen ja reppanalta tuli hätäpissa.

Rikillä todettiin myöhemmin myös maksasairaus,  (en kyllä muista enää minkä ikäisenä), ja Riki söi erikoisruokaa mikä oli tarkoitettu siihen sairauteen. Riki eli noin 10 vuotta meidän kanssa.



Minulla oli kaksi kissaa  jo ennen Riki haukun tuloa, Pyry ja Iines. Pyry oli otettu ihan pentuna työkaveriltani, mutta Iines kissu oli haettu kissakodista Helena Kankkuselta. 
Kaikki tulivat hyvin toimeen keskenään.
Voi kaikki ovat jo enkeleitä :(

Tosi kova ikävä minun enkeleitä <3

1 kommentti:

  1. Ihana juttu! Voi voi pikku-enkeleitä! Ikävä täälläkin! <3

    VastaaPoista